Animal-Away® Plus

Dispozitivul Animal-Away® Plus reprezinta o metoda umana, ecologica, eficienta si nelimitata de sursa de alimentare, in alungarea cainilor, pisicilor, iepurilor, veveritelor si a altor rozatoare de camp din curtile si gradinile Dvs. fara a le face vreun rau.

Animal-Away® Plus dispune de un Senzor Infra Rosu (SIR) pentru a monitoriza traficul pe o portiune conica, cu un unghi de 70º si o distanta de pana la 12 metri de la senzor, ceea ce inseamna aprox. 85 m² de spatiu deschis. Intrusii vor fi detectati odata ce intra in raza de actiune a senzorului si va fi declansate undele ultrasonice disconfortante. Noul Animal-Away® Plus va emite unde ultrasonice cu vrecventa intre 18.000 si 24.000 Hz, aleator si continuu variabil pentru a alunga creaturile intruse. Animal-Away® Plus se poate alimenta de la 2 baterii alkaline "9 V". Utilizarea senzorului infra rosu este aplicata pentru a reduce consumul de curent si a activa alarma ultrasonica doar cand este nevoie. Dispozitivul poate fi montat oriunde, chiar si in locuri unde lipseste alimentarea cu curent electric.

De asemenea, Animal-Away® Plus este dotat cu un flash pe partea frontala, constituit din doua leduri ultraalbe pentru extra eficienta impotriva animalelor indezirabile si pe timp de noapte.

Date tehnice:

Dimensiuni: 110 x 100 x 95 mm
Greutate: 360 gr. (unitatea principala + carcasa)
Alimentare: 9 V ( 2 baterii 9 V) sau adaptor 220 V, 50 Hz (optional 15 RON fara TVA)
Durata start-up: 30 secunde
Frecventa: 18 - 24 kHz (aleator si continuu variabil)
Raza actiune: cca. 100 m², suprafata - conica, cu unghi de 70º, la o distanta de max. 12 m

Doar AnimalAway Plus de la PEST-STOP include stalp fixare in pamant, 2 baterii alkaline 9V si adaptor 220V

Pret: 253.00 RON (TVA inclus)

COMANDA ACUM!